De gezellige kledingwinkel in Maurik

Wanneer je bij Ly-An Mode binnenwandelt, weet u dat u niet zomaar een kledingwinkel bezoekt. Kleding moet je kunnen voelen, passen en beleven. U krijgt de ruimte om uitgebreid rond te kijken, maar wanneer u er behoefte aan heeft, bieden wij u met liefde alle nodige hulp. Elk mens is uniek!

Voor ieder wat wils!

Vanuit die gedachte hebben wij ons assortiment samengesteld. Waar wij een uitgekiend aanbod hebben voor een maatje meer, hebben wij ook verrassende dames mode in normale maten. Van top tot teen en voor elke gelegenheid hebben wij geschikte kleding. Bekijk voor een indruk van het aanbod onze merken.

Gemakkelijk, toegankelijk en comfortabel shoppen!

Onze winkel in Maurik is centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken. Vlakbij de winkel is voldoende parkeergelegenheid, terwijl de winkel ingericht is op rolstoelgebruikers. Zo hebben wij ruime pashokjes en brede gangpaden. Onder het genot van een kop koffie heeft u alle tijd om rustig uw nieuwe outfit uit te zoeken!

Wij nodigen u uit om eens een kijkje te komen nemen in onze kledingwinkel in Maurik!

Onze service
Divers aanbod lingerie
Divers aanbod been mode
Divers aanbod damesschoenen
Een lekker kopje koffie of thee tijdens het shoppen!
Gratis parkeren
Rolstoelvriendelijke ingang en pashokjes
Extra grote & extra kleine maten
Pashulp voor minder valide
Maatje meer

Voor elk wat wils. Wij hebben een groot en verrassend aanbod met grote maten mode. Kleding voor iedereen, voor op elk moment. Laat u adviseren, maak een gezellig praatje en beleef onze persoonlijke kledingwinkel zelf.

Dames mode

Naast kleding voor een maatje, meer hebben wij een verrassend dames mode. Met persoonlijke aandacht kunt u in een prettige omgeving in alle rust uw nieuwe outfit uitkiezen.

Pashulp

Iedereen moet onbezorgd kleding kunnen uitkiezen en passen. Onze zorgzame, betrokken medewerksters kunnen u desgewenst voorzien van de benodigde hulp bij uw keuzes en het passen van kleding.