Lyan Mode Maurik

Ly-An Mode is de kledingwinkel bij uitstek voor grote maten mode en voor dames die behoefte hebben aan extra persoonlijke aandacht. Persoonlijke aandacht voor u als klant, maar ook als mens.

Onze winkel in Maurik ligt direct naast parkeerplaatsen en is speciaal ingericht voor personen die slecht ter been zijn. De gedreven en vriendelijke medewerkers hebben jarenlange ervaring in de zorg. Hierdoor kunnen wij iedereen van gepaste hulp voorzien, ongeacht lichamelijk of geestelijke handicaps.

Grote maten mode in Maurik

Heeft u geregeld problemen met het vinden van kleding in uw maat? Een maatje meer is bij Ly-An Mode geen enkel probleem. Wij hebben shirts, lingerie, broeken, jurken en nog veel meer dames mode, maar ook mode tot en met maat 50. De paskamers bieden voldoende ruimte voor twee personen, zodat wij of uw naasten u gemakkelijk kunnen helpen.

Wij nodigen u graag uit om onze winkel in Maurik te bezoeken en zelf de aandacht en service te ervaren die u verdient.

Onze service
Divers aanbod grote maten lingerie
Divers aanbod grote maten been mode
Divers aanbod damesschoenen
Een lekker kopje koffie of thee tijdens het shoppen!
Gratis parkeren
Rolstoelvriendelijke ingang en pashokjes
Extra grote & extra kleine maten
Pashulp voor minder valide
Maatje meer

Voor elk wat wils. Wij hebben een groot en verrassend aanbod met grote maten mode. Kleding voor iedereen, voor op elk moment. Laat u adviseren, maak een gezellig praatje en beleef onze persoonlijke kledingwinkel zelf.

Dames mode

Naast kleding voor een maatje, meer hebben wij een verrassend dames mode. Met persoonlijke aandacht kunt u in een prettige omgeving in alle rust uw nieuwe outfit uitkiezen.

Pashulp

Iedereen moet onbezorgd kleding kunnen uitkiezen en passen. Onze zorgzame, betrokken medewerksters kunnen u desgewenst voorzien van de benodigde hulp bij uw keuzes en het passen van kleding.