Pashulp en persoonlijke aandacht

Voor sommige mensen is het niet gemakkelijk om zelf kleding uit te kiezen en te passen. Fysieke of mentale beperkingen kunnen het eng of onpraktisch maken om in een normale modezaak kleding te kopen. De eigenaars van Ly-An Mode hebben vele jaren ervaring in de zorg en waarderen elk mens. Het moet immers voor iedereen mogelijk moet zijn om lekker tussen de kleding te snuffelen en naar hartelust outfits te passen. Ongeacht beperkingen of de behoefte aan grote maten.

Toegankelijke winkel met pashulp

Het bereiken van onze winkel is eenvoudig. De centrale ligging in Maurik en met parkeergelegenheid nabij Ly-An Mode, zorgen ervoor dat u direct voor de deur kunt staan. Onze winkel is volledig ingericht voor rolstoelgebruikers. De winkel is voorzien van een oprijbaan voor rolstoelen, heeft brede gangpaden en een extra groot pashok.

Zo kan men met rolstoel en begeleiding het pashok in. Wanneer u echter alleen bent of een mentale beperking heeft, is dat ook geen enkel probleem. Onze medewerksters hebben jarenlange ervaring in de zorg, waardoor wij nergens meer van opkijken. Wij houden rekening met uw specifieke wensen en kunnen u helpen bij het omkleden, u adviseren bij uw keuzes of gewoon een gezellig gesprek aangaan!

Wilt u ervaren hoe het is om eens helemaal onbezorgd kleding te kunnen passen? Bezoek dan onze modewinkel in Maurik!

Onze service
Hulp met zorg achtergrond
Ruime kleedkamers speciaal voor rolstoel
Divers aanbod kleding
Een lekker kopje koffie of thee tijdens het shoppen!
Gratis parkeren
Rolstoelvriendelijke ingang en pashokjes
Extra grote & extra kleine maten
Pashulp voor minder valide
Maatje meer

Voor elk wat wils. Wij hebben een groot en verrassend aanbod met grote maten mode. Kleding voor iedereen, voor op elk moment. Laat u adviseren, maak een gezellig praatje en beleef onze persoonlijke kledingwinkel zelf.

Dames mode

Naast kleding voor een maatje, meer hebben wij een verrassend dames mode. Met persoonlijke aandacht kunt u in een prettige omgeving in alle rust uw nieuwe outfit uitkiezen.

Pashulp

Iedereen moet onbezorgd kleding kunnen uitkiezen en passen. Onze zorgzame, betrokken medewerksters kunnen u desgewenst voorzien van de benodigde hulp bij uw keuzes en het passen van kleding.